Actueel cursusaanbod

ONLINE TRAJECT: Van leegte naar vervulling

Voel jij je weleens eenzaam in deze drukke wereld? Vraag je je af of er meer is in het leven? Wil je dichter bij God leven en een diepere relatie met Hem opbouwen? Welkom bij het AVO-traject, een transformerend jaarprogramma dat je helpt om te ontdekken wie je werkelijk bent als Zijn schepsel.

Wat is het AVO-Traject?

AVO staat voor Aandacht, Verbinding en Opoffering. Dit programma bestaat uit 26 sessies die om de week plaatsvinden, ontworpen om je te helpen groeien in je geloof en je verbondenheid met God, jezelf en anderen te versterken.

Ontdek de Kracht van AVO

 • Aandacht: Leer hoe je brein werkt en hoe je je denken kunt vernieuwen. Begrijp de diepere betekenis van bijbelse verhalen, zoals de toren van Babel, en ontdek hoe je je woorden kunt gebruiken om mee te bouwen aan Gods Koninkrijk.
 • Verbinding: Verbind met jezelf en met anderen op een dieper niveau. Ontdek hoe de schepping en dus ook jij in elkaar zit tot op elementair niveau. Ontwikkel een innige relatie met God en creëer een omgeving van liefde en gezamenlijkheid.
 • Opoffering: Transformeer je denken en omarm een vernieuwde mindset. Leer hoe je je geloof kunt trainen, je woorden kunt koesteren en vertrouwen kunt opbouwen in Gods Koninkrijk.

Waarom AVO?

In een wereld die steeds meer individualiseert, biedt AVO een pad naar gemeenschap en verbondenheid. God heeft ons gemaakt om te excelleren in verbinding en gezamenlijkheid, en dit traject helpt je om een natuurlijke omgeving te creëren waarin jij en je dierbaren kunnen floreren.

Wat Kun Je Verwachten?

 • 26 Sessies: Het AVO-traject omvat 26 sessies die om de week plaatsvinden, waardoor je de tijd hebt om te reflecteren en te groeien tussen elke sessie.
 • Diepe Verbinding: Elke sessie is ontworpen om je te helpen dieper te verbinden met God, jezelf en anderen.
 • Praktische Toepassingen: Leer hoe je je geloof in het dagelijks leven kunt toepassen en hoe je een positieve impact kunt maken op je omgeving.

Sluit Je Aan bij One Way Society

Het AVO-traject is onderdeel van het OWS-lidmaatschap. Door lid te worden van One Way Society, word je deel van een gemeenschap die je ondersteunt en helpt groeien in je geloof en verbondenheid. Het AVO-traject is de kern van de Exodusstrategie waarop One Way Society is gebouwd.

Via onderstaande link surf je naar de website van One Way Society en lees je alles over deze transformatieve omgeving waarin we samen op pad gaan naar een nieuwe samenleving en economie op basis van gelijkwaardigheid, transparantie en eerlijkheid. 

Begin Jouw Reis Vandaag

Ben je klaar om een transformatieve reis te beginnen? Sluit je aan bij het AVO-traject en ontdek de wonderen van het leven in diepe verbondenheid met God, jezelf en de community. Ervaar de kracht van AVO: Aandacht, Verbinding, Opoffering. Transformeer je leven en stap in je bestemming.

Ga naar onewaysociety.com

ONBETAALBAAR VERANDERD - Bart Valkenburg (vestigingsdirecteur)

"Dit jaar is voor mij onbetaalbaar veranderd.

Op persoonlijk vlak heb ik een ontwikkeling doorgelopen samen met Esther. Deze ontwikkeling werkt 1-op-1 door op mijn werk, vrienden, familie. Ik heb ontdekt dat er zoveel ruimte is, maar dat ik vaak zelf de beperking ben. Die spiegel houdt Esther voor en dat is erg waardevol. Meestal niet fijn om te horen, maar uiteindelijk zit precies daar de groei. Met Esther heb ik de klik en die is niet vanzelfsprekend. Iedereen die wil ontwikkelen raad ik een bak koffie aan met Esther om te kijken of je wat voor elkaar kunt betekenen."


one way society

Bij One Way Society geloven we in een wereld gebaseerd op gelijkwaardigheid, transparantie en eerlijkheid. We streven naar een samenleving waar ieder individu waardevol is en waar iedereen gelijke kansen krijgt. Onze beslissingen worden gezamenlijk genomen, zodat iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Transparantie is essentieel voor vertrouwen en samenwerking, daarom delen we informatie en beslissingen helder en eerlijk. Eerlijkheid en integriteit zijn de hoekstenen van alle interacties, zowel in persoonlijke relaties als in economische transacties.

Onze missie is om rentmeesterschap serieus te nemen. We geloven dat alles van God is, inclusief de mens, en dat we daar zorg voor mogen dragen. Dit betekent dat we verantwoordelijk zijn voor het zorgvuldig beheren van de schepping, onszelf en elkaar. Door te erkennen dat alles wat we hebben eigendom is van God, worden we gestimuleerd om respectvol en verantwoordelijk te handelen. Dit uitgangspunt bevordert nederigheid en dienstbaarheid.

Onze Principes in Actie:

Schepping: Bij One Way Society zetten we ons in voor de bescherming van de schepping. We streven naar de juiste balans tussen de mens en de rest van de schepping, omdat we geloven dat dit ooit zo is bedoeld.  

Jezelf: Zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling staan centraal bij ons. We geloven dat geestelijke en fysieke gezondheid essentieel zijn voor het welzijn van de gemeenschap. Daarom moedigen we iedereen aan om aandacht te besteden aan hun eigen groei en welzijn.

Elkaar: We ondersteunen en zorgen voor onze medemensen. One Way Society bevordert gemeenschapsprojecten die sociale cohesie en wederzijdse hulp stimuleren. Iedereen draagt bij aan het welzijn van de ander, waardoor we samen een sterkere en meer verbonden gemeenschap creëren.

Sluit je aan bij One Way Society en draag bij aan een eerlijke, transparante en duurzame toekomst. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen, gebaseerd op diepgewortelde spirituele en ethische waarden.

Heb je vragen of wil je meer weten over One Way Society? Ga naar onze website en lees daar meer over onze visie en missie. 

Ga naar onewaysociety.com

EEN DYNAMISCHE EN PRETTIGE SAMENWERKING - Anika de Haan, HR-manager Tesa 

"De samenwerking met Esther is te omschrijven als dynamisch en heel prettig. Ik werd geraakt door haar creativiteit, synergetische communicatiestijl, het snelle schakelen en het feit dat ze zo open minded is. Esther wist vrij snel theoretische kaders en bepaalde schema's om te zetten naar praktische tools. Samenwerken met Esther betekent echt samen werken. De uiteindelijke resultaten binnen het team zijn fantastisch! De tools, de taal en nog vele andere toepassingen komen dagelijks voorbij op de werkvloer. Al met al een zeer geslaagde samenwerking en zeker voor herhaling vatbaar."

Ik kom graag spreken - keynotes

Bent u op zoek naar een inspirerende spreker voor uw volgende (business) event? Ik ben Esther Caron, en ik kom graag spreken over de krachtige principes van Aandacht, Verbinding en Opoffering (AVO). Met mijn diepgaande kennis en strategisch inzicht breng ik een unieke en verfrissende kijk op persoonlijke en organisatorische groei.

Waarom Esther Caron?

 • Diepgaand Strategisch Inzicht: Met een scherp oog voor zowel detail als de grote lijnen, bied ik waardevolle inzichten die verder gaan dan een puur westerse manier van denken. Ik help uw publiek de tekortkomingen van onze huidige samenleving te doorzien en te transformeren.
 • Praktische Toepassingen: Mijn presentaties zijn niet alleen inspirerend, maar ook praktisch. Ik deel concrete methoden en tools die direct toepasbaar zijn in zowel persoonlijke ontwikkeling als bedrijfsvoering.
 • AVO-Principes: Ik breng de kernwaarden van AVO tot leven:

  • Aandacht: Het belang van focus en gerichte aandacht. Hoe je je brein kunt trainen om meer controle te krijgen over je gedachten en energie.
  • Verbinding: Het opbouwen van vertrouwen en effectieve communicatie in teams. Hoe wederzijdse afhankelijkheid kan leiden tot sterkere samenwerkingen.
  • Opoffering: Het vinden van de juiste balans tussen persoonlijke en gezamenlijke belangen. Hoe bewuste keuzes bijdragen aan zowel individueel welzijn als collectief succes.

Wat kunt u verwachten?

 • Inspirerende Verhalen: Ik deel mijn persoonlijke reis en inzichten over hoe de principes van AVO een verschil hebben gemaakt in mijn leven en werk.
 • Interactieve Sessies: Mijn lezingen zijn interactief, met ruimte voor vragen en discussies, waardoor het publiek actief betrokken wordt.
 • Toepasbare Inzichten: Uw publiek verlaat de sessie met praktische tools en technieken die ze direct kunnen toepassen in hun dagelijks leven en werk.

Thema's die ik Bespreek:

 • De Kracht van Positieve Energie: Hoe positieve gedachten en overtuigingen je leven kunnen transformeren.
 • De Impact van Woorden: Het belang van bewuste communicatie en de kracht van woorden in het bouwen van relaties.
 • Balans in Samenwerking: Hoe je echte gelijkwaardigheid in teams kunt bereiken en de kracht van synergetische communicatie.

Ik geloof sterk dat door veranderingen in ons denken en communicatie, we een harmonieuze en productieve samenleving kunnen creëren waarin iedereen tot zijn recht komt. Laat mij uw publiek inspireren en motiveren om deze principes toe te passen in hun persoonlijke en professionele leven.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Esther Caron voor uw volgende (business) event? Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we werken aan een evenement dat uw publiek niet snel zal vergeten.

Neem contact op

VORM EN STRUCTUUR IN ÉÉN DAG - Willeke van Klinken, eigenaar Royal Money 

"Ik kan je alleen maar aanraden om Esthers talenten als sparringpartner in te schakelen! Zo heb ik in een samenwerking met Esther in één dag vorm en structuur aan mijn nieuwe programma ROYAL Money gegeven. Alles wat ik in mijn hoofd had zitten, om te delen met leiders, heb ik eerst met haar gedeeld. Zo gaven we er woorden aan. En we gaven er de juiste verdiepende volgorde aan. Zodat er aan het einde van de dag één samenhangend en sterk programma klaar staat, heel effectief! Dit is de kapstok, nu kan ik zelf aan de slag met de details en de invulling van de verschillende modules. Waar nodig zal ik hierbij Esthers hulp zeker opnieuw inschakelen."

De AVO-strategie werkt echt